onsdag 24 april 2013

Höjdpunkter

Luncha på thaibuffé med Busan. Busan åt gratis och tyckte det var spännande trots att hon mest åt ris.

Stortjejens lek efter middagen. Alla barnen var glada och samsades. Mannen och jag flirtade i smyg. 

Berätta kvällssaga för mittenkillen. Ikväll var det sagan om John Snö och vargen som reser till den stora Muren för att skydda människor från vinterzombies. Och nej, jag tar inte äran för att hitta på sagan själv. Han vet att den kommer från en annan bok. Hans favorit är den med krigarprinsessan och drakäggen, men den här verkar lovande också.

Greys. Jag vet att det är galet, men jag mår så bra av en dos Greys en gång i veckan. Jag kommer att tänka på Emma Thompson (som jag älskar) när hon säger till sin man i Love Actually (som jag älskar) att Joni Mitchell "taught your cold, English wife how to feel." Det är inte det att jag inte känner, snarare tvärtom, men det är något renande med att få gråta över människors sorgliga öden en gång i veckan. Som gratis terapi.

Dagens miss var att löftet om att skriva gick om intet. Familjens simhallbesök uteblev och därmed också skrivtimmarna. Men det kanske var bra. Behövde min familj idag.

2 kommentarer:

Kära Syster sa...

"Love actually" är obligatorisk i vår familj, minst en gång om året! Jag har också fastnat för Greys, fast i mitt fall handlar det mer om daglig dos. Har tänkt på att jag kanske måste trappa ner lite...

/E

Vilse sa...

Ja, det är obligatoriskt att se den en gång om året. Den faller i den kategorin, tveklöst. Tror jag kan citera större delar av den. Jo.

Kanske trappa ner något. Ja. Lite.