torsdag 11 april 2013

En plan, ett hopp, en morot

Inte nog med att min lilla Busa tillbringade sin treårsdag förra veckan med att spy och därför missade alla firanden, nu ställer vi in hennes barnkalas och mormorkalas en andra gång. Storebror spydde i natt. Tycker oändligt synd om dem båda. Storasyster står på benen än så länge.

För egen del betyder händelseutvecklingen att jag drar ner på alla ärenden, fixanden och måsten och får tillbringa dagen med att bara vara tillgänglig. Det betyder att jag nu lovar och svär dyrt och heligt att jag ska sitta med läsplatta och anteckningsbok (inte dator) och plöja mitt gamla manus älskade manus en sista gång innan det går till förlag. Raskt och ordentligt. Det är planen. Hoppet är att det ska leda till någon sorts gudmorhistoria där träskor förvandlas till glasskor och drömmar slår in. 

Moroten är naturligtvis att så fort jag är klar får jag börja med Boken Utan Transportsträckor. *pirr i magen*

Bara jag inte blir magsjuk själv. Ni som känner mig och min hälsa vet varför.

4 kommentarer:

Villeosagamamman sa...

O neeeeeej!!! Inte mer kräks!! Då leker vi inte med er idag då. Krya krya krya nåt så vansinnigt mycket, och smittas INTE.

Ban plan, bra hopp, bra morot. Jag stöder alltihop.

Kära Syster sa...

Håller alla tummarna nu för att ni får vara friska och att du lyckas läsa snabbt men koncentrerat.

Kram!

/A

dorro sa...

Bli inte sjuk Hanna. Det är inge bra. Håll dig frisk.

Vilse sa...

Jag kände mig lugn på kräksfroten igår för pojken verkade piggna till direkt, men nu när man hör om magsjukor till höger och vänster känns livet som ett vågspel igen. Jag handspritar på.