måndag 27 maj 2013

Födelsedagspresent

En sådan var vad som fanns i bagaget. Världens bästa.


Här är den när vi fann den i butik. Kärlek vid första ögonkastet.


Här står den på plats i Biografen. Varje keramiker med självaktning behöver naturligtvis en Öppet-skylt i gjutjärn.

Vi hade en fantastisk dag med makens familj. Grillade i syrenbersån och provade akustiken i Biografen lite mer ordentligt. Akustiken fick mycket väl godkänt, som i en kyrka.

Syrenerna kommer nog inte blomma i augusti, men akustiken lär vara densamma. Om det är någon som undrar.

2 kommentarer:

Kära Syster sa...

Haha, jamen jag undrade just! Så att ingen hade tänkt parkera hundra soffor och lägga dit tusen kuddar och täcka väggarna med tjocka draperier lilsom. Bra att veta! Annars är ju alltid kuddkrig ett alternativ. Ett uttjatat sådant, men ändå:)

(och vilken perfa present! Måste ju passa hur bra som helst.)

/A

Vilse sa...

Nu så här innan butiken öppnat, står Biografen tom så när som på supersnygga turkosa klappstolar och utemöbler att sitta i när det bjuds på riktig biofilm i nya projektorn. I augusti när Biografen faktiskt kommer nyttjas till butik, kommer det nog stå en och annan möbel med keramik där, men annars nej. Ingen planerar lägga dit tusen kuddar och draperier.

Fast ska jag vara ärlig tror jag inte ens det skulle döda ljudet därinne. Första låten körde vi med mic, men sen la vi ner det. Behövdes inte alls. Kanske är Elin intresserad av att veta detta? När portarna stängts om kvällen och Öppetskylten vänds mot Stängt, kanske någon vill riva av en låt eller två på scen.

Kanske.