tisdag 18 mars 2014

Många bollar, många fronter

Uppdateringarna på Vilse kan beskrivas som närmast katastrofala, ungefär lika katastrofala som blåsorna runt Busans läppar. Vattkopporna som går runt i huset är inte att leka med och nu är stora tjejen äntligen tillbaka i skolan och istället ligger minstingen varm som ett element bredvid mig. Två av tre klara.

Mot bättre vetande är jag personlig på Debutantbloggen idag igen, men vad ska man göra när man haft en ångestfylld vecka och närt tvivel? Nu greppar jag tag i det lilla mod jag har och går vidare. Framsidan ska putsas klart för uppvisning i april, författarporträtt ska tas så fort förkylningen lagt sig och näsan inte längre är röd och lager- och distributionsproblemet måste bli löst snarast. Dessutom kommer manus återvända till dig från redaktören inom kort. Nog händer det grejer.

Under tiden klappar jag prickiga armar, kinder och magar, läser underhållningslitteratur medan jag snyter mig och har Astrid Lindgren-film-maraton i soffan. Igår var det Pippi på de sju haven följt av Madicken och idag blir det nog Lotta. 

Dessutom tror jag att jag kommer läsa ut fjärde boken för tioåringen före april börjar. Det blir en final det!

8 kommentarer:

Kära Syster sa...

Men stackars er! Vattkoppor kommer liksom aldrig lägligt. Krya på er allesammans!

Fast himla tur att det finns nyskrivna berättelser man inte hört förut. Det är lite så jag skulle kunna tänka mig en omgång koppor själv. :)

/A

Lunicrax sa...

Jag tycker ditt debutantbloggsinlagg ar underbart. Inte for personligt, utan snarare precis ratt mangd personlighet for att vara jatteintressant och fint. Och vad fint!!! Och vilken underbar dotter du har.

Forresten sa ar jag inte partisk nar jag sager att serien ar underbar och behover tryckas. Det ar helt enkelt sa. Men det kan kanske vara bra att ova pa att satta upp en vagg for nar kommentarerna strommar in... for alla manniskor har inte lika bra asikter som jag :), sa det blir sakert negativa kommentarer ocksa. Men det som betyder nat ar malgruppen. Bah, sager jag i forvag at folk som kommer att ge negativa kommentarer - de ar bara avundsjuka.

Hoppas ni alla blir friska snart! KRAM!

Vilse sa...

Flickor, ni är värda er vikt i guld!!

Anna: Vi försöker krya på oss. Busan har sin värsta natt as we speak, arma barn. Lider så med henne och önskar ingen koppor. Lovar att du ska få läsa ändå, utan koppor. Fast kanske inte med rösterna. =) Litar dock till din fantasi.

Theresa: Tack, ur djupet av mitt hjärta tack! Jag ska försöka bära med mig dina varma ord genom vått och torrt. ÅH, vad jag önskar att du ska ramla över flygbiljetter och vara med på releasefest i september! Stokramen!

David sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vilse sa...

Är det SANT!? Det är lördag 6e september.

Lunicrax sa...

Sa lange det inte ar 20:e september, sa kommer jag nog att vara dar! :D planerar en manads ledighet i september namligen.

(Skrev med fel konto innan)

Lunicrax sa...

ok! da kommer jag att vara dar :D KRAM!

Vilse sa...

HURRAAAAAA!!!! Bäst idag!!! :D:D:D