onsdag 9 december 2015

Shit vad jag skriver!

Ville bara säga det.

Jo, och att igår var jag världens bästa mamma för att min nästan tolvåring kom upp klockan 23.02 och kunde inte sova och ville att jag skulle läsa senaste scenerna för henne så att hon skulle kunna somna och då tvingade jag henne att gå och lägga sig istället för att vara uppe till midnatt med tanke på att hon idag ska lussa för både skolan och åldringarna och detta gjorde jag TROTS att jag INGET HELLRE VILLE än läsa mina senaste små tillskott högt för någon NUUUU, NUUU och sen var jag inte alls en särskilt bra syster istället som följd av det, för då blev det att jag facetimade henne mellan tolv och ett på natten för hon ville så väldigt gärna höra nya scenerna och satt och skrattade så lyckligt åt alla skämt på rätt ställe, men hon kunde inte lyssna på scenerna klockan 23.04 eftersom hon var tvungen att se klart på Downton först och det kan man ju förstå fastän det var på svtplay eftersom det ändå var det sista avsnittet någonsin, förutom julspecialen som kommer på annandan.

Men hörrni shit vad jag SKRIVER, det bara poppar nya scener och stryks gammalt och jobbas om hela, hela, hela tiden! 

Fast nu måste jag kanske sova middag. Var uppe så himla sent igår.

2 kommentarer:

Kära Syster sa...

Vilse: Ojojoj, detta är SÅÅÅ BRAAA!!! Kan inte riktigt fatta att du har läsare som du bollar varje nytt stycke med, det är verkligen fantastiskt. Skulle jag be mitt bollplank (ehum, Elin alltså) kolla på ett stycke ny text skulle hon inte ha en aning om vad hon skulle tycka. Tror dessutom att jag skulle bli hemskt stressad av det där jag-skriver-och-du-läser-samtidigt-upplägget.

/A

Vilse sa...

Nu måste jag ju säga att jag inte bollar *varje* nytt stycke. Jag är jätteduktig på att låta min lillasyster få uppleva några överraskningar längs vägen. Och oftast handlar det inte om tyck utan om "kan du snälla klappa händer lite ihop med mig för det här blev så bra så mina glädjekänslor ryms inte i min egen kropp så kan jag få låna lite av din?*