lördag 4 januari 2014

Första lördagsenkäten

... med oss i nya gänget. En liten blänkare inför tisdag.

4 kommentarer:

Kära Syster sa...

Hur bra som helst! Människorna jag lever med irl fattar liksom inte hur stort det är att jag känner en av årets debutantbloggare och jag märker hur ett uns av hybris över detta håller på att ta över. Ni skriver alla fem så bra och intresseväckande och snyggt att jag blir lite vimmelkantig av lycka över att få lära känna er bloggledes under året. Å vad jag inte kan sansa mig och vara mindre smörig. Å vad jag uppenbarligen saknar andra lyckostötar i mitt liv just nu. Å vad jag ser fram emot tisdag:)

/A

Vilse sa...

*skrattar så jag gråter*

Vad jag är glad att jag åkte på den där Debutantpicknicken! Hur fattigt hade mitt liv inte varit utan dig? Tack, tack för allt.

Anonym sa...

Debutantbloggen ... Hur stort som helst,Hanna! Du är verkligen värd det här efter allt kämpande! Jag ska med glädje följa dig och de andra! Och du ... definitivt blir det läge för att gästblogga i vår! Jag hör av mig! Grattis igen!

Ingrid

Vilse sa...

Tack igen Ingrid, och jag väntar på gästbloggningen då. Du kan skicka din ansökan om att gästblogga till debutantbloggens mejl och skriva att det är till mig i ämnesraden, så fixar jag det när det är min månad att lägga upp gästbloggare. =)